Fotografie pro dobrou věc

V první půlce roku 2015 jsem dostal možnost spolupracovat na vytvoření charitativního kalandáře, jehož celý výdělek šel na podporu Vanesky, která trpí nemocí motýlích křídel. Celý nápad pocházel z ekologického klubu Masarykovy obchodní akademie, která sídlí v Jičíně. Všechny ručně vyrobené kalendáře se podařilo prodat a já měl tu milou povinnost, že jsem byl dokonce u předání peněz, které se podařilo získat.

Ze dva roky starého fotografování pro charitativní kalendář.

Ze dva roky starého fotografování pro charitativní kalendář.

Já vím, že jsme o dva roky dál, ale nemoc motýlích křídel jen tak nezmizí. Jedná se o vrozené dědičné onemocnění pojivové tkáně - velmi zjednoduše řečeno se člověku s touto nemocí vytvářejí po těle puchýře, které se mohou ale objevovat i na sliznicích nebo v trávícím systému. Tyto puchýře jsou neuvěřitelně bolestivé a je nutné je velmi pečlivě ošetřovat. Toto ošetření dělají rodiče a pro dítě je velmi bolestivé. Celý proces zmírňování důsledků této nemoci je náročný na psychiku dítěte i rodičů, na čas i finance.

Peněz není nikdo dost a Vaneska má svůj transparentní účet (kdokoliv si může kontrolovat jak jsou peníze využívány) a já bych chtěl zase pomoci. Od pátku visí některé mé fotografie v Rychnově nad Kněžnou v nově otevřené kavárně Art Café a při té příležitosti jsem nechal vytisknout fotografii, která byla v roce 2016 nejúspěšnější na mých sociálních sítích. Přesně tuto fotografii jsem se rozhodl, že budeme dražit od koruny.

Člověk, který nabídne nejvyšší částku ji uhradí přímo na účet Vanesky a ode mě dostane tisk fotografie ve velikosti A3. Dnes bych vás chtěl požádat o lajky, sdílení a komentáře, protože i když sami například nemáte možnost přispět - tak tím, že se zapojíte alespoň kliknutím nebo sdílením pomůžete dostat obsah k lidem, kteří mohou v dané chvíli pomoci.

FINANČNÍ POMOC SMĚŘUJTE PROSÍME NA ÚČET ZALOŽENÝ MĚSTEM CHLUMEC NAD CIDLINOU

107-3044150207/0100

CZ6101000000193044150207 BIC / SWIFT: KOMBCZPPXXX (KOMBCZPP) Název účtu: Město Chlumec nad Cidlinou

Dražená fotografie.

Dražená fotografie.

Pokud vás zajímá více k této nemoci určitě navštivte tyto stránky: http://www.nemocmotylichkridel.cz